Namsos kommune kjøper bygninger og tomt

Enige om Nexans-pris på 28 millioner

Namsos kommune og Nexans Norway AS er enige om en pris på 28 millioner kroner for bygninger og eiendommen i Namsos sentrum. Kommunestyret skal behandle avtalen torsdag kveld.

MILLIONHANDEL: Rådmann Gunnar Lien anbefaler at kommunestyret i Namsos sier ja til å kjøpe Nexans-eiendommen for 28 millioner. Hva tomta og bygningene skal brukes til, er uavklart. Rådmannen ønsker både kortsiktige og langsiktige løsninger når det gjelder framtida til den 39 mål store tomta i Namsos sentrum. FOTO: BJØRN TORE NESS 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Da forhandlingene om kjøp startet i høst, var utgangspunktet en pris på 30 millioner kroner. Nå er vi blitt enige om 28 mill. og jeg anbefaler kommunestyret å fatte vedtak i tråd med dette, sier rådmann Gunnar Lien.