Siste nytt på morgenkvisten

Politiet melder om en rolig natt til torsdag i Namdalen.
NAMDALSAVISA

–  Regnet har silet ned, men det er ikke stort annet som har skjedd, sier operasjonsleder Rune Reinsborg i Trøndelag politidistrikt.

Klokka 07.18 torsdag morgen twitret politiet at et rådyr har blitt påkjørt i nærheten av Nærøysundbrua i Vikna. Dyret har løpt fra stedet og viltnemda er varslet.

Statens vegvesen har ingen nye trafikkmeldinger for Namdalen, og trafikken vil dermed gå som normalt.

Lokale nyheter

I dagens NA kan du lese at det koster 5-6 mill. å bygge opp tårnet på middelalderkirka i Nærøy, og at det foreløpig er uklart hvem som tar regninga.

Du kan også lese at Nærøy-ordfører Steinar Aspli mener Mattilsynet må ta i bruk sunn fornuft for å finne løsninger på PD-problematikken i Nord-Trøndelag.


Frykter PD kan utvikle seg til å bli en stor trussel mot oppdrettsnæringa

– Slakting fungerer ikke

Daglig leder Finn Sinkaberg i Sinkaberg-Hansen mener dagens regime for å stoppe fiskesykdommen PD ikke fungerer.

 

I  dagens Trønder-Avisa kan du lese at ordførere i Namdalen raser etter det siste forslaget for ny trøndersk politistruktur. Politimester Nils Kristian Moe reddet i den fire politikontorer, men ingen av dem er i Namdalen.

Været

I dag vil det bli oppholdsvær og temperaturer på rundt tre til fem plussgrader i ytre og midtre deler av Namdalen.

På kvelden vil det imidlertid begynne å regne i området. Det samme gjelder Indre Namdal, som vil få rundt to plussgrader midt på dagen, mens det på kvelden vil bli noe kaldere og det vil falle noe nedbør som sludd eller snø. Dette melder Yr.no.

Her er meteorologisk institutts  tekstvarsel for Trøndelag: Sørvest liten kuling på kysten, lengst nord frisk bris av skiftende retning. Regn.