River seg løs under finalen

Sent en kveld forrige uke fikk Ronny Grannes en telefon fra TV 2 med et spørsmål om han og bandet kunne komme for å spille under finalen i «The Stream».

Gjensyn Grannes vil spille under finalen i «The Stream».  Foto: TV 2

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Lørdag kveld er det finale i kanalens musikksatsing i høst, «The Stream». Grannes gjorde en god figur og kom til slutt blant de 15 – av i alt 1.200 deltakere – som kjempet om platekontrakt. Under signeringskonserten ble det derimot stopp for bandet, men i ettertid har de hatt travle dager. Nå skal de nok en gang på tv-skjermen og det under finalen.

– Det er særdeles hyggelig for oss, og vi blir jo litt kry av at TV 2 ringer oss og vil ha oss til å spille. De skal ha en sekvens med såkalte «gylne øyeblikk fra sesongen. Her skal vi og tre–fire andre artister spille. Vi får vel framføre knapt ei låt, men det er tøft i seg selv å få spille under finalen i Chateau Neuf, sier Ronny Grannes.

Låta de skal framføre er etter alle soltegn deres versjon av Sondre Justad sin hit, «Riv i hjertet».

– Jeg vet at vi kommer til å avslutte den sekvensen. Det hele er egentlig ganske stas, sier Grannes som håper folk slår på fjernsynet lørdag kveld.