Aud har vært dyktigst av alle

Aud Mathilde Enebakk fra Flatanger er kåret til årets medarbeider hos MN Vekst.

HEDRET: Aud Mathilde Enebakk ble hedret av Frode Hegle og Liva Fløan.  Foto: privat

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Det var på julebordet i MN Vekst Aud Mathilde Enebakk ble hedret av daglig leder Frode Hegle og avdelingsleder Liva Fløan.

MN Vekst har innført en pris som hvert år skal deles ut til en medarbeider som har gjort en særlig god innsats for MN Vekst i året som har gått.

Og den aller første medarbeiderprisen i MN Vekst sin historie gikk altså til Aud Mathilde Enebakk. Hun ble ansatt ved Flatanger vaskeri allerede i 1999. Da kom hun fra vaskeriet ved Flatanger sykeheim der hun også burde fått medalje for lang og tro tjeneste. I 25 år hadde hun jobbet der. Til sammen har altså Enebakk 40 års tjenestetid i vaskeriarbeid.

Juryen sier om Enebakk:

«Aud har vært en viktig medarbeider ved Flatanger vaskeri og har utført sine arbeidsoppgaver med stor dyktighet. I løpet av 17 år ved vaskeriet har hun brettet cirka 840.000 håndklær og cirka 750.000 vaskekluter. Stabelen med vaskekluter blir 3,6 kilometer høy og Aud har gjennomført 2.000 arbeidsdager.