Budsjettet for Flatanger 2017

Bygger for framtida

Ny brannstasjon, utbygging av pleie- og omsorgstunet og investering i nye boliger. Det er bare noen av planene Flatanger kommune har for de neste årene.

satser: Det har blitt jobbet lenge med planlegginga av utbygging på pleie- og omsorgstunet. Rådmann Rune Strøm har i forslaget til budsjett for 2017 foreslått å investere 100 millioner kroner fram mot 2020. Foto: Bjørn Tore Ness 

Brannbilen var på budsjettet for i år også, men vi har ikke fått den levert ennå. derfor ligger den inne til neste år.

Rune Strøm, rådmann
NAMDALSAVISA

FLATANGER: Torsdag skal kommunestyret samles for siste gang dette året. Her skal budsjettet og årsplanen for 2017 presenteres. Ifølge budsjettforslaget for neste år – som er behandlet i formannskapet og skal vedtas av kommune- styret – ligger det an til at det kommer til å skje store ting på byggefronten i årene som kommer.