Kriminelt bra på julekonsert

B-Gjengen med venner serverte perle på perle under julekonserten fredag kveld.
NAMDALSAVISA

BINDALSEIDET: I underkant av 500 personer hadde tatt turen til Bindalseidet skole fredag kveld. Der var B-Gjengen, som består av Dag Christer Brønmo, Tom Rune Helstad, Hans Otto Helstad, Kenneth Thomassen og Jørund Lislien, klare for å skape julestemning fra scenen.

Etter et instrumentalt nummer ønsket vokalist Dag Christer Brønmo velkommen til de mange som hadde tatt turen, før han satte i gang showet med «Lang desember natt». Det var uten tvil en god start som var med på å skape høye forventninger til resten av konserten. Forventninger som så absolutt ble innfridd.

Sterke solopptredener

Med seg på laget hadde de Julie Vikestad Olsen, Adrian Jørgensen, Camilla Brevik, Ida Kveinå, Eivind Sommerseth, Geir Allan Reitan, Pål Sigmund Steinnes og Maria Slyngstad, og alle imponerte enten det var med stemmen, på trompet eller fiolin.

I løpet av konserten kom det også hilsener fra flere venner på storskjermen. Blant andre Skei og PT, Tore på sporet, Thomas Brøndbo og Ulf Risnes ønsket god jul og lykke til med konsert.

Videre i programmet kom klassikere som «Stjernesludd», «Romjulsdrøm», «Himmelen i min favn» og «Når himmelen faller ned», og det var bare å lene seg bak og nyte stunden. I tillegg til de kjente julesangene framførte også B-gjengen ett par fine sanger skrevet av deres egen Jørund Lislien.

Stående applaus

Konserten fra B-gjengen var akkurat det en julekonsert skal være. Den skapte ro, og julestemning, og gjengen fra Bindal imponerte med variert program, humoristiske innslag og sterke musikalske prestasjoner. At den fulle salen reiste seg for å gi applaus på slutten av konserten var ingenting annet enn vel fortjent.

Se bildeserie fra konserten øverst i saken.

Kolvereid storband med helamerikansk julekonsert

For en mektig opplevelse

Stort, kraftig, profesjonelt, heftig og imponerende. Det finnes mange ord for å beskrive opplevelsen Kolvereid storband ga oss på lørdag, og alle er de positive.


Namsos kammerkor og Namdalseid Songlag slo kreftene sammen

En konsert som varmet

Selv om de store publikumsmassene uteble, fikk de frammøtte servert en flott konsert i Vemundvik kirke.