Grovt tyveri på Bensinstasjon i Bindal

Tyver har stjålet et større antall dekk fra bensinstasjonen i Bogen i Bindal.
NAMDALSAVISA

BINDAL: Politiet fikk inn meldingen klokka 02.34 natt til mandag.

– Vi er usikre på hvor mange dekk som har blitt stjålet, men det skal være snakk om mange, sier operasjonsleder Lars Letnes i Trøndelag politidistrikt.

En kassabil skal ha blitt observert i området, og er av vitner beskrevet som en mulig grå eller blå Volkswagen Caravelle.

Politiet tror det er snakk om en mørk varebil uten vinduer på sidene, og at den muligens har gjemt seg bort natt til mandag. Politiet ønsker at folk tar kontakt hvis de vet noe om bilen.

Isras på E6

Ifølge Statens vegvesen skal de ha gått et isras på E6 ved Snåsavatnet i sørgående retning. Det skal være mulig å passere, og mannskaper er på vei.

I dagens NA kan du lese om Jon Ove Haugerøy som falt på glattisen og pådro seg flere ribbeinsbrudd og punkterte lungen sin.

Du kan også lese at Kystverket ville ha havnerapport fra fjellkommunen Lierne. Til slutt gikk økonomisjefen i kommunen lei.

Regnvær i Namdalen

I dag vil det stort sett bli regn i Namdalen. Yr.no melder sju grader og regn i Namsos, Rørvik, Grong og Kolvereid. På Flatanger er det sendt OBS-varsel for kuling, og det vil bli mildt med ti grader.

I indre deler av Namdalen vil det også regne, med en temperatur på seks grader.