Kjenner du noen som trenger ei oppmuntring?

«Du kan ikke hjelpe alle, men alle kan hjelpe noen»

Vet du om noen som trenger ei ekstra oppmuntring til jul. Da tar årets julegaveaksjon gjerne imot tips fra deg.

INNSPURT: Det nærmer seg slutten på årets juleaksjon og hos Gaute Brecke, Vibeke Johannessen og Tor Arne Bjørgum på Coop Extra på Spillum begynner det å fylles under gavetreet.  Foto: Øivind Rånes

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Vi har allerede fått masse gaver fra private og det er kommet over 100 gavekort fra bedrifter som på lille julaften skal deles ut til noen som trenger det, forteller butikksjef Tor Arne Bjørgum på Coop Extra på Spillum, som er droppepunkt for gaver til Aksjonen «God jul Namsos»

Aksjonen som har som motto: «Du kan ikke hjelpe alle, men alle kan hjelpe noen» så dagens lys i 2015, og responsen i fjor gjorde at de som tok initiativet gikk på med ny frisk i år.

– Vi spør ikke hvorfor noen trenger ei oppmuntring eller oppmerksomhet; for oss er det nok at noen mener at noen andre trenger det, og all dialog med tipsere skjer via personlig melding på Facebook – «God jul Namsos», for å holde det anonymt, sier en av dem som skal kjøre ut gaver i år.

I hele desember har private og bedrifter gitt gaver og det begynner å fylles opp under treet på butikken. Noen har valgt å gi mat som julegave.

– Folk kjøper en matgave for et valgfritt beløp som vi skal plukke og pakke torsdag kveld, sier Bjørgum.

Siste frist for å tipse eller å gi en gave er torsdag 22. desember ved Barne-tv-tid.

Hvis du har en gave siste liten, er det fint om du merker om det er til jente/dame eller gutt/mann og eventuelt størrelse/alder. Det gjør det litt enklere for de gode hjelperne.

– Tips oss, så kan vi kanskje glede enda flere familier med en hyggelig overraskelse, er budskapet fra «God jul Namsos».