Snart kommer snøen!

Håper du på en hvit jul? Nå meldes det om snøbyger i store deler av Namdalen fram mot julaften.
NAMDALSAVISA

Politiet har ingenting nedskrevet i politiloggen fra Namdalen natt til onsdag.

NTB melder at et SAS-fly nødlandet på Værnes sent natt til tirsdag. Flyet befant seg et stykke nord for Værnes da de fikk en indikasjon på at noe var feil med trykket.

– De gikk da rutinemessig ned til 10.000 fot, og de lander i Trondheim for å sjekke flyet. Det er fortsatt tidlig, så vi avventer hva de finner ut, og så tar vi det videre derfra, sier pressekontakt Fredrik Henriksson i SAS til NTB.

Ifølge Statens vegvesens nettsider er fortsatt fylkesveg 322 stengt i nærheten av Snåsavatnet på grunn av fare for ras.

Nyheter

I dagens NA kan du lese at tre genereasjoner holder stø kurs på Høylandet. G Moen er en unik familiebedrift, der både sønn og sønnesønn har gått inn i bedrifta for fullt.

Du kan også lese at Namdal luftfartsforum og lokale næringslivsaktører møttes for å fremme sine bekymringer rundt flyrutetilbudet i Namdalen tirsdag. Nå skal det også gjøres plass til Burger King på Namsos Storsenter, som nå bygger ut 250 kvadratmeter for til sammen seks millioner kroner. Dette ble feiret med burgersteiking utafor senteret.

Trønder-Avisa skriver at nordtrøndere foretrekker ekte juletre fremfor plast.

Det er lite som tyder på at Petter Northug har formen inntakt, og landslagssjefen sier til Adressa at hele sesongen står i fare for å ryke for langrennsstjernen.

Nå kommer snøen

Yr.no har sendt ut kulingvarsel på kysten mellom Rørvik og Sandnessjøen. Det vil også bli noe nedbør i form av regn de neste to dagene.

Skal man tro Yr sitt værvarsel ser det nå ganske lyst ut med tanke på en hvit jul i Midtre og Indre Namdal. Allerede i kveld er det mulighet for at det vil falle snø eller sludd i Namsos. De neste to dagene er det meldt snø i Namsos, med en temperatur på rundt null grader.

Snø vil det også bli i Grong i løpet av morgendagen, som vil fortsette på lille julaften. I Røyrvik vil er tendensen den samme, og det ser i det hele tatt ganske lyst ut for den som håper på en hvit jul i Midtre og Indre Namdal.