Her er Trøndelags fylkesdirektører

Tre ledere fra hver av dagens fylkeskommuner blir med i ledergruppa for Trøndelag fylkeskommune.

Fylkesdirektører Her er Trøndelags fylkesdirektører. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Prosjektleder og påtroppende fylkesrådmann, Odd Inge Mjøen, får med seg følgende personer i ledergruppa for Trøndelag fylkeskommune:
 

 • Ole Tronstad (59), assisterende fylkesrådmann
  Startet som personal- og organisasjonssjef i NTFK 1.august 2003, stabssjef fra 1.januar 2006 Prosjektleder for trøndelagssammenslåingen fram til ansettelsen av Odd Inge Mjøen.
 • Knut Aspås (48), direktør for økonomi og digitalisering
  Startet i Sør-Trøndelag Fylkeskommune som fylkesdirektør for økonomi og interne tjenester i februar 2014. Konstituert som fylkesrådmann fra 2.november i år.
 • Vegard Iversen (46), direktør for utdanning
  Fylkesopplæringssjef i NTFK fra oktober 2012. Tidligere rektor ved Steinkjer videregående skole.
 • Karen Espelund (55), direktør for kultur
  Startet i Sør-Trøndelag fylkeskommune mai 2010 som fylkesdirektør for kultur og kommunikasjon. Fra 2013 fylkesdirektør for regional utvikling.
 • Trude M. Nøst (47), direktør for plan og næring
  Fylkesutviklingssjef i NTFK fra 1.august 2015. Kom fra stillingen som kommunalsjef i Levanger kommune. Tidligere fylkesråd i Nord-Trøndelag.
 • Erlend Solem (49), direktør for samferdsel
  Startet i STFK som fylkesdirektør for samferdsel juni 2014. Kom fra stillingen som direktør for Transnova.


– Vi har fått en meget kompetent ledergruppe, som jeg er helt trygg på vil arbeide for gode tjenestetilbud for Trøndelag i årene framover, sier Odd Inge Mjøen i ei pressemelding.

Han legger ikke skjul på at det også er ei ledergruppe som har mange oppgaver å ta fatt på, med en fylkessammenslåing som bare er et drøyt år unna.

– Samtidig er det en rekke gode arbeidsprosesser i gang med tanke på sammenslåingen, hvor det virksomhetskritiske er satt i fokus, sier Mjøen.