Sladding, fyll og bråk i taxikø

Her er nattas hendelser i Namdalen.
NAMDALSAVISA

Klokka 22.38 søndag kveld stanset politipatruljen en mann i slutten av tenåra som drev å sladdet på en parkeringsplass i Rørvik.

–  Vedkommende får skriftlig advarsel hvis han blir stanset for sladding flere ganger, sier operasjonsleder Ole Tuset i Trøndelag politidistrikt.

Klokka 01.03 natt til søndag ble en annen mann i slutten av tenåra kjørt heim av politiet etter å ha vært på byen i Namsos.

– Han hadde fått i seg for mye alkohol, og ble kjørt heimkjørt av politiet, sier Tuset.

Klokka 02.33 fikk politiet inn en melding om bråk i taxikøen i Namsos. Da politiet ankom stedet seks minutter senere hadde bråkmakeren allerede forsvunnet i en taxi, og situasjonen hadde roet seg.

03.02 ble politiet oppringt av et utested i Kolvereid.

– De slet med at folk hang igjen utafor etter stengetid. Vi var der å fikk pratet med vaktene, og situasjonen ordnet seg ganske raskt, sier operasjonsleder Tuset.

Ekstremværet Urd herjer i landet, men det ser ikke ut til at uværet har truffet Namdalen ordentlig. I hvert fall har ikke politiet eller Statens vegvesen noen hendelser å melde om som er knyttet til ekstremværet.

Saken som preger nyhetsbildet på morgenkvisten andre juledag er at George Michael er død. Den britiske 80-tallshelten døde i sitt eget hjem første juledag, bare 53 år gammel, melder VG.