Politiloggen: Fire utforkjøringer i natt

Dette har skjedd i Namdalen i natt.
NAMDALSAVISA

Det har vært glatte veger i Namdalen i natt. Hele fire utforkjøringer har politiet å melde fra nattas logg.

23.12: Utforkjøring på Bergsmo i Grong.

– Der fikk vi melding om en rundvelt med fem personer i bilen. To av dem ble kjørt til Sykehuset Namsos for nærmere undersøkelser. Føreren var en mann i 50-åra. De øvrige passasjerene har jeg ikke oversikt over, forteller operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Stig Rune Sagen.

23.59: Utforkjøring i Nærøy på fylkesveg 771 ved Fossengholet.

– Der kom en patrulje over en bil som hadde kjørt utfor vegen. Det er ikke snakk om personskader, kun materielle skader. Det var en mann i slutten av tenåra som kjørte bilen.

04.02: Kjørte i grøfta for å unngå elg på Kongsmoen.

– Meldinga gikk ut på at det var en sjåfør som kjørte av vegen for unngå å kjøre på en elg, men hun traff elgen på siden likevel. Elgen reiste seg og gikk ut i skogen. Kvinnen hadde behov for redningsbil ettersom hun hadde kjørt seg fast, og viltnemnda ble varslet, sier Sagen.

04.12: Melding om utforkjøring ved Horvereidvatnet, Nærøy.

– Det har tydeligvis vært glatt i Namdalen, for vi fikk også melding om at en mann i 20-åra hadde behov for å bli dratt opp etter ei utforkjøring ved Horvereidvatnet i Nærøy. Heller ikke der er det snakk om personskader, opplyser Stig Rune Sagen.

– Ellers har det vært rolig fra Namdalen og utelivet, så det er tydelig god stemning der og at folk har hatt det fint, sier Sagen.

Promillekontroll i Namsos.

Tirsdag morgen gjennomførte politiet en promillekontroll i Namsos sentrum i tidsrommet 07.35 til klokka 08.00. Totalt 23 sjåfører ble kontrollert, og alt var ok, skriver politiet på Twitter.

Uværet over, men fortsatt vanskelige kjøreforhold:

OBS-varsel for Trøndelag: Tirsdag formiddag minkende. Først på tirsdag ventes vanskelige kjøreforhold på fjellovergangene i sør på grunn av kraftig vind, snø og snøfokk.