Hva har skjedd mens du sov?

Det har vært ei rolig natt i Namdalen. Les politiloggen og få med deg de ferskeste nyhetene her.
NAMDALSAVISA

RØRVIK: Fredag morgen kan politiet melde om at det har vært stille i Namdalen natt til fredag. Det er likevel et par meldinger i loggen.

Voldsutøvelse

Klokken 00.17 kom det melding om voldsutøvelse mellom flere personer i Namsos sentrum. Politiet rykket ut, men brukte 20 minutt på utrykningen, og på grunn av den lange utrykningstida var det ingen igjen på stedet da de kom dit.

– Ingen har tatt kontakt med oss i ettertid, men vi håper de tar kontakt om det er noen fornærmede etter hendelsen, sier politiet fredag morgen.

Trafikkontroll

Politiet avholdt en promillekontroll i Rørvik sentrum i tidsrommet fra klokken 02.40 til klokken 03.06. Sju førere ble kontrollert, og det var ingen reaksjoner.

– Det har generelt vært rolig i Namdalen. Vi har vært på noen fester og sett i løpet av natta, og alt har gått greit for seg. Det er ikke noe å utsette på, sier operasjonsleder.


Harald (89) bodde alene i Oslomarka i 30 år

I 30 år bodde Harald Grande (89) fra Overhalla alene i ei hytte i Oslomarka. Men ensom har han aldri vært.


Været

Her er meteorologens tekstvarsel for Trøndelag fredag:

Sørvestlig stiv kuling, på kysten liten storm. Regn, senere regnbyger, snøbyger over 500-700 meter.

Det er sendt ut Kulingvarsel for Rørvik - Andenes: 

Natt til fredag økning til sørlig sterk kuling, fra om formiddagen sørvestlig periodevis liten storm.

Uforsvarlig bruk kan straffes med bøter

Uforsvarlig bruk av fyrverkeri kan føre til bøter på mellom 7.000 til 9.000 kroner – og opp til ett år i fengsel.– De fleste vil ha noe med fart og futt i

Rørvik Marina forventer storinnrykk de siste dagene før rakettene skal fyres opp.


Alternativ transport

FosenNamsos Sjø melder fredag morgen at alle avganger i sambandet Namsos-Rørvik-Leka inntil videre er erstattet med alternativ transport på grunn av værforholdene.

Disse rutene er kansellert på grunn av værforholdene fredag morgen:

Også sambandet Skei (Leka) - Gutvik ble stengt på grunn av været. Sambandet åpnet fra og med avgang fra Skei klokken 09.35.

Nyheter

På våre nettsider kan du lese om at Namsos brann- og redningsvesen frykter været kan skape farlige situasjoner på nyttårsaften. Du kan også lese om Harald fra Overhalla, som bodde alene i Oslomarka i 30 år.


Vinterens første KM i langrenn:

Juniorene viste styrke i KM

Tre sølv og en bronse i juniorklassene ble den namdalske beholdninga under sesongens første langrenns-KM.


På Trønder-Avisas nettsider kan du lese om at bompengeinntektene økte med 860 millioner i 2015, og på adressa.no står saken om at fiskesalgslagene slår gamle rekorder og har i år omsatt for om lag 23 milliarder kroner.

VGs toppsak fredag morgen er at Obama slår fast at russiske myndigheter står bak en rekke cyber-angrep mot amerikanske interesser – inkludert valget.


«Lækka» gjorde kort prosess

«96 % Lækka» gjorde kort prosess med motstanderne i julecupen, og vant for andre år på rad.

 

Stor interesse for fjellandsby i Skorovatn

Mange vil sikre seg hytte

Flere måneder før tomter legges ut for salg, har flere titalls interessenter tatt kontakt med ønske om å sikre seg hytte i den nye fjellandsbyen.