2017 sin første borger i Namdalen og Nord-Trøndelag ble ei fin lita taus fra Sørli

Årets største gave for de to stolte mødrene

Vegen fram til fødsel har vært både kronglete og lang, men om morgenen 2. januar kunne den velskapte lille Sørli-tausa endelig hilse på sine to overlykkelige mødre.

LYKKE: Å få ei velskapt lita jente er en stor gave, mener mener Lisa Tøfting Madsen (44) og medmor Gunn Sundvik (42) fra Sørli. Mandag morgen ble den aller første nordtrønderen i 2017 født på Sykehuset Namsos. FOTO: BJØRN TORE NESS 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Det er to slitne, men glade mødre som sitter på rommet på fødeavdelinga ved Sykehuset Namsos. Den ene nokså mer sliten enn den andre. Lisa Tøfting Madsen (44) strevde i 32 timer før den lille jenta på 3.614 gram og 50 centimeter så dagens lys klokka 08.24 på årets andre dag.