Alle piler peker oppover for dørfabrikken på Terråk

Positivitet etter ett år med dørproduksjon

For ganske nøyaktig ett år siden ble Bindalsbruket AS startet i de gamle fabrikklokalene til dørfabrikken på Terråk. Selv om oppstarten har gått litt tregere enn de håpet, peker pilene rett veg.

MANGE NYE DESIGN Bindalsbruket AS er ikke redde for å teste ut nye og uvanlige design på ytterdørene de tilbyr kundene. Ifølge daglig leder Jan Håvard Brevik har denne døra slått veldig godt an i markedet.  Foto: Birger Aarmo

NAMDALSAVISA

TERRÅK: – Det har gått litt tregere enn vi hadde håpet å komme seg inn på markedet igjen. Stoppen etter at Talgø gikk konkurs ble i lengste laget, og vi har brukt mer energi på å arbeide oss inn i markedet enn vi så for oss. Men nå holder potensielle kunder på å vite av oss, og det øker på med telefoner og forespørsler, sier daglig leder Jan Håvard Brevik.