Ni førere ble kontrollert i natt

Politiet forteller at de også får sjekket andre ting når de kontrollerer på E6 på nattetider.
NAMDALSAVISA

I natt gjennomførte politiet en promillekontroll i Grong mellom klokken 01:00 og 02:00. Der kontrollerte de ni førere og alt var greit. Operasjonsleder i politiet i Trøndelag, Lars Letnes, forklarer at politiet også følger med på andre ting når de kontrollerer om natten.

– Det hender at vi tar noen for å kjøre i påvirket tilstand midt i uka også, selv om jeg ikke husker forrige gang det skjedde akkurat nå, sier Letnes før han forklarer:

– Det er mye annet man også får sjekket på E6. Mye av det politiet er ute etter fraktes på veiene på nattestid, som narkotika. Men som sagt var alt greit denne natten.


Været:

Som i går vil det fortsatt være plussgrader og noe nedbør i store deler av Namdalen i dag. Lierne må derimot belage seg på et par minusgrader og noe snø, ifølge Yr.no.

Dette melder meteorologen om været i Trøndelag:

– Sørvest opp i stiv kuling, fra om morgenen sørøst liten kuling utsatte steder, til kvelden vestlig liten kuling. Enkelte regnbyger, snøbyger i indre og høyere strøk. I kveld økende nedbør.


Nyheter:

Dette kan du lese om i dagens papirutgave av Namdalsavisa:

Huset brant ned for ett år siden, snart flytter Liv: Siden huset til Liv Aaring brant ned i fjor har hun bodd på Heimen på Otterøya. Til sommeren skal hun flytte inn i et nytt hus.

Stiller spørsmål ved legenes kompetanse: Lørdag 17. desember ble Alfhild Kristiansen sendt til legevakta i Namsos. Der valgte de å sende henne hjem igjen, selv om hun var alvorlig syk. Ektemannen Øystein lurer på hvordan det er mulig.

Namdalske utøvere i treningsparadis: Du kan også lese om hvordan Namdalens fremste utøvere lader opp til ny sesong på Tenerife.

Ellers melder NRK Trøndelag at det fra 1. januar ble forbudt å levere usortert avfall i svarte søppelsekker i flere kommuner i Midt-Norge. Blant kommunene finner vi Steinkjer, og Tone Olden i Trondheim Renholdsverk sier at ordningen vil komme til flere kommuner i løpet av året. (https://www.nrk.no/trondelag/forbudt-med-svart-soppelsekk-1.13314021)