Iskaldt grøss og hjertevarmende drama

Kalde grøss og hjertevarmende feelgood står på plakaten den kommende uka.

Mystikk Ei ung kvinne er drept, og når hun skal obduseres, avsløres det grusomme ting som setter livet til hovedpersonene i fare. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Den norske regissøren André Øvredal slo gjennom med den norske storfilmen «Trolljegeren» tilbake i 2010. Nå er han endelig klar med sin første spillefilm laget i USA.

«The Autopsy of Jane Doe» er en isende kald grøsser. En ukjent kvinne blir funnet drept i en småby i Virginia. Samtidig begynner fryktelige hendelser å skje med eierne av likhuset som skal utføre obduksjonen.

De finner ut at kvinnen har blitt utsatt for gamle tortur- teknikker fra heksejaktens tid. En forferdelig storm gjør at de ikke kan forlate likhuset, og befinner seg snart i en kamp mot onde krefter.

Hakket triveligere blir det i «En gatekatt ved navn Bob». Filmen er basert på ei sann historie om en uteligger som prøver å komme seg ut av rusavhengighet. En dag møter han en katt som nekter å forlate ham.

Menneskets beste venn Katten Bob (Bob the Cat) kommer til unnsetning, og får livet til en hardt prøvet uteligger på rett kjøl. 

 

Med en sjarmerende følgesvenn blir jobben med å komme på rett kjøl enklere, og de to blir uadskillelige.

I den kommende uka vil også «Hundreogettåringen som stakk fra regningen og forsvant», «Dyrene i Hakke- bakkeskogen», «Lion» og «Assassin’s Creed» gå i Namsos.

På Kolvereid blir det mulighet til å se den populære «Rogue One: A Star Wars Story» søndag.

Bygdekinoen kommer til Flatanger mandag, og da kan publikum få med seg både «Dyrene i Hakkebakkeskogen» og «Hundreogettåringen...»