Viste seg fram på Reiselivsmessen

– Gir reiselyst til regionen

Anne Grete Walaunet deler ut smaksprøver av laks, i visshet om at Reiselivsmessen er gull verdt for å vise fram Kystriksveiens fortreffeligheter.

Utstillere: 12 personer har talt Kystriksveiens sak under Reiseliv 2017 i helga. foto: kystriksveien  Foto: Kystriksveien

Vi forventer en god del flere besøkende kommende sommer og senere.

NAMDALSAVISA

FORNEBU: – Å være til stede på messa gir synliggjøring av Kystriksveien og Namdalskysten. Det gir reiselyst til regionen. Vi forventer en god del flere besøkende kommende sommer og senere, sier Walaunet som representerer Foreningen Namdalskysten og Kystriksveien.

– Ekstrabonus er at områdene og aktørene blir godt kjent med hverandre, og blir bedre til å anbefale og selge hverandre, fortsetter hun.


Lyst på en smak? Anne Grete Walaunet delte ut smaksprøver av laks.  Foto: Kystriksveien

 

Foreningen Namdalskysten, representert ved Kystmuseet Norveg, har i tre dager hatt stand sammen med blant annet Kystriksveien Reiseliv på reiselivsmessen – Reiseliv 2017 – i Telenor Arena på Fornebu.

Totalt 12 personer har representert det som Lonely Planet beskriver som en av verdens vakreste kjørestrekninger.

– Det er veldig hyggelig å møte interesserte reisende som har kjørt Kystriksveien en eller flere ganger, skal kjøre den igjen eller drømmer om å kjøre den, eller sykle og ta avstikkere til de mange spennende øyene, sier Walaunet.