Jublet til slutt

Etter å ha tapt sine fem første kamper, kunne guttene juble for en kjærkommen seier i turneringas siste kamp under U16-NM i volleyball for regionlag.

GLADE GUTTER: Foran fra venstre: Jon Anta Eira Åhren, Snåsa IL, Thomas Bostad Lilledal, IL Fram, Sigurd Fossland, Namsos VBK, Emil Våg, Snåsa IL og Fabian Ånerud Reyes, Snåsa IL. Bak fra venstre: Mats idar Aasvold, Snåsa IL, Sigurd Gjertsås, Lierne IL, Håkon Estil, Lierne IL, Erlend Tuflått Elvestad, Steinkjer VBK, Håvard Fagerstrand, Lierne IL, Andreas Elvseth, Lierne IL og Ørjan Indgul Skogset, Steinkjer VBK. Bakerst trenerne Marcin Lubiejewski og Bjørn Ove Elvestad.FOTO: JON TERJE FOSSLAND  Foto: Jon Terje Fossland

NAMDALSAVISA

OSLO: Allerede etter de innledende kampene fredag var det klart at verken jentene eller guttene fra Trøndelag kunne kjempe om medaljer.

For jentene gikk det ikke vegen i sluttspillet. De tapte begge sine kamper og endte sist av de sju lagene.

Guttelaget tapte 0-2 for Nord i første kamp i B-sluttspillet, men i kampen om å unngå sisteplassen – mot Agder, kunne endelig guttene få juble. De vant en meget spennende kamp 2-1, blant annet etter at et av settene hadde gått til 30, og dermed ble det sjuendeplass i årets NM.