Namsos eldreråd bekymret over stadig større grad av elektronisk kommunikasjon i det offentlige

– Det går fortsatt bra å sende brev på papir

– Det er så tungvint med alt som er digitalt nå. Du aner ikke, sier Ebba Svendsen. I likhet med mange andre er hun fortvilet over at all informasjon fra det offentlige snart kun fås digitalt.

Frustrerte Ella Hoddø (fra venstre), Assrunn Skaret, Johanne Alstad, Gerd Nordmelan, Gunnar Hojem og Ebba Svendsen er alle irriterte over at kommunikasjonen med offentlige etater i stadig større grad foregår digitalt.FOTO: BJØRN TORE NESS  Foto: BJØRN TORE NESS

Dette har nok gått for fort for vår del.

Ella Hoddø, Assrunn Skaret, Johanne Alstad og Ebba Svendsen
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Eldrerådet i Namsos er svært bekymret over behandlinga eldre mennesker får i dag av det offentlige. Spesielt når det kommer til kommunikasjon. I en uttalelse fra eldrerådet skriver de at overgangen til bruk av elektronisk kommunikasjon har gått altfor raskt og at det fører til at eldre mennesker støtes ut. Samtidig får ikke de eldre tilgang til meldingene som går over data.