Siste nytt på morgenkvisten

Her er siste nytt fra Namdalen.
NAMDALSAVISA

Operasjonsleder Jørgen Grønli i Trøndelag politidistrikt kan fortelle at det ikke har vært noen hendelser i Namdalen natt til tirsdag.

Statens vegvesen opplyser på sin hjemmeside at fylkesveg 715 mellom Rødmyr og Namdalseid er stengt på grunn av sprengningsarbeid i periodene 12.00 til 13.30, mandag til torsdag denne uka.

Fare for glatte veger

Nå blir det mildvær i Namdalen, og Meteorologisk institutt har sendt ut OBS-varsel på grunn av fare for glatte veger i Trøndelag.


Nå blir det glatt, nå

Mildværet i natt vil by på problemer. Meteorologisk institutt har sendt ut OBS-varsel for Trøndelag.

 

I ytre og midtre strøk av Namdalen vil det i dag bli oppholdsvær og sol, med temperaturer opp mot seks plussgrader. I Indre Namdal vil temperaturen ligge på rundt null, melder Yr.no.

Nyheter

I dagens NA kan du lese at Christoffer Ledang og Autoforum kjøper alle aksjene i Namdal Trafikkskole og slår selskapene sammen til ett. Det betyr at de blir Namdalens største trafikkskole.


Minnet fylkestoppene om at Trøndelag ikke stopper på Steinkjer

Ordfører holdt kurs i geografi

Liernes ordfører er provosert over at «alle» kart over Trøndelag stopper på Steinkjer. Så da arbeidsutvalget i Trøndelag gjestet kommunen, benyttet Bente Estil anledninga til å gi et lite geografikurs.

 

Du kan også lese at Marie Leirbekk Pettersen og André Bromseth overrasket familie og venner i kirka, da de holdt bryllup som bonus like etter sønnens dåp.


Singelslipp markerer ei ny retning for musiker og låtskriver Adrian Jørgensen

Fikk motivasjonen tilbake

Ny inspirasjon resulterte i låta «Rockets». Etter en pause fra musikken, håper Adrian Jørgensen å nå ut til et enda større publikum.

 

Trønder-Avisa skriver at «Agnes» fra Kolvereid skal effektivisere oppdretten på Sunnmøre.

Widerøe har inngått kontrakt med den brasilianske flyfabrikanten Embraer om kjøp at tre jetfly og opsjon på levering av ytterligere tolv fly. – Dette er et ledd i å frigjøre seg fra SAS, sier flyekspert Espen Andersen ved BI til NRK.

VG skriver at salget av dieselbiler faller kraftig. Snaut hver hver tredje nye personbil i 2016 var en dieselbil. I dag blir det også for første gang midlertidig forbudt å kjøre diesel på kommunale veger i Oslo.