Utdanning og næringsliv går hånd i hånd i Ytre Namdal

Nytt fagskoletilbud for havbruksteknikere

Nå starter arbeidet med å utvikle utdanning for havbruksteknikere ved Ytre Namdal Fagskole.

Positivt samarbeid Kåre Kvaløy (fra venstre), fagleder ved Ytre Namdal Fagskole, Marit Stovner, prosjekteier og administrerende leder ved Ytre Namdal Fagskole, Øyvind Haram, Sjømat Norge, Ola Krystad, daglig leder i KB Dykk, Per Johan Rauø, personalansvarlig i Nærøysund Aquaservice og Halvor Mortensen, prosjektleder Val FoU tror det nye fagskoletilbudet, samt satsinga på videregående nivå, vil være positiv for hele regionen. 

NAMDALSAVISA

RØRVIK: – Vi har en gladnyhet å presentere, sier Marit Flak Stovner, administrerende leder ved YNF. Hun er prosjekteier når fagskolen i samarbeid med lokalt næringsliv og andre kompetansemiljøer planlegger nytt fagskoletilbud i Ytre Namdal.