Storm på kysten: – Sikre alle løse gjenstander!

Meteorologisk institutt melder en vindfull onsdag på kysten av Trøndelag.
NAMDALSAVISA

"Vindfull onsdag i Møre og Romsdal og Trøndelag. Liten til full storm. Sikre alle løse gjenstander!" skriver Meteorologisk institutt på Twitter tirsdag kveld, og linker til følgende OBS-varsel for Nord-Trøndelag på Yr.no:

Natt til onsdag økning til sørvest liten til full storm på kysten med vindkast mellom 20-30 m/s innover land. Sent onsdag ettermiddag dreiende vestlig og etter hvert minkende.

Forsinkelser på E6?

Politiet i Nord-Trøndelag har hatt en rolig natt på jobb. Operasjonsleder Jan Tore Tiltnes i Trøndelag politidistrikt forteller til NA onsdag morgen at det har vært helt stille.

 – Ingenting å melde fra hverken Namdalen eller andre steder i Nord-Trøndelag, sier han.

Skal du sørover langs E6 i dag? Da kan det være greit å være obs på at det kan forekomme forsinkelser ved Ronglan på strekninga Steinkjer-Stjørdal.  "Endret kjøremønster på grunn av vegarbeid. Forsinkelser kan påregnes", heter det i Statens vegvesens trafikkmelding.

Snåsamannens spådom

Saken som preger det trønderske mediebildet på nett onsdag morgen, er NAs oppslag om Snåsamannens spådom over Donald Trump.

– De kommer til å ta ham. Trump blir skutt, sier Joralf Gjerstad i et intervju i dagens avis.

I saken kommer det også fram at Snåsamannen skal ha forutsett drapet på John F. Kennedy i 1963.

I NA kan du i tillegg lese at Namsos eldreråd er bekymret over stadig større grad av elektronisk kommunikasjon i det offentlige. Du kan også se bilder fra toppen av Rock Garden i Namsos, og lese at Kristian Skogmo fra Grong er klar for proffdebut i MMA

I dagens utgave av Trønder-Avisa står det at det kan koste 30 kroner mila å kjøre nye E6. Det betyr 300 kroner i bompenger mellom Steinkjer og Trondheim – hver vei. Allerede i vår skal kommunene i Trøndelag vedta bompengeregimet.