Bilbergingstrøbbel sinket trafikken på E6

Torsdag kveld kjørte tre vogntog av E6 mellom Grong og Namsskogan. Politiet opplyste fredag morgen at det fortsatt ble jobbet med å få fjernet vogntogene fra vegen.
NAMDALSAVISA

Ved Holbekken i Namsskogan har det nemlig blitt bedrevet bilberging i hele natt, og det er redusert framkommelighet på stedet. Det opplyser operasjonsleder Ole Tuset i Trøndelag politidistrikt.


 

Hva er problemet?

– Jeg forsto det på Vegtrafikksentralen som at det hadde blitt kjørt i stykker noe utstyr der oppe. Og det jobbes fortsatt med den første bilbergingen. Hva som har skjedd helt konkret, vet vi i politiet ingenting om. Den andre som kjørte av vegen i går ligger fortsatt i grøfta og venter på at den første skal bli ferdig. Den tredje utforkjøringen – på Fjerdingen – er vi ikke informert om ennå, med tanke på bilberging, sier Tuset til NA klokka 06.15 fredag morgen.

Tre kvarter senere, klokka 06.58, meldte politiet på Twitter at fylkesveg 759 er blitt sperret etter et trafikkuhell.


 

Bilbrann på fv.74

Klokka 23.28 torsdag kveld fikk politiet inn en melding om bilbrann i Sanddøldalen på fylkesveg 74 mellom Grong og Lierne.

Føreren av bilen har fortalt til politiet at bilen tok fyr under kjøring, og ble utbrent. Saken vil bli etterforsket av politiet.

03.00 fikk politiet melding inn en melding om en bråkete hund i Namsos. Politiet har vært i kontakt med hundeeieren.

03.57 fikk politiet inn en melding om påkjørt elg på Lassemoen. Det var toget som hadde kjørt på elgen, som døde umiddelbart.