Grong-ordfører ryddet all tvil til side

Forplikter seg til tett samarbeid

Etter måneder med tvil og usikkerhet gjorde Grongs ordfører det klinkende klart. Kommunen forplikter seg til tett og langsiktig samarbeid med naboene i øst og nord.

INNE Ordførere Skjalg Åkerøy har et samlet formannskap i ryggen og kunne fredag fortelle naboene i Indre Namdal at Grong blir med videre. Nå skal Grong, Lierne, Namsskogan og Røyrvik finne fram til et samarbeid som de håper skal sikre at de fire kommunene fortsetter som selvstendige kommuner. 

NAMDALSAVISA

LIERNE: Dermed starter etappe nummer to av et veldig langt løp. For selv om Lierne, Røyrvik, Grong og Namsskogan fredag ble enige om et «langsiktig, og forpliktende» samarbeid: det er nå jobben begynner om å bli enige om kostnader, plassering av ulike roller, hva man skal samarbeide om og mye mer.