Kun ei melding fra Namdalen

Det har vært ei rolig natt til mandag. Les politiloggen, og få med deg nyhetene og været her.
NAMDALSAVISA

RØRVIK: Det er kun ei melding fra Namdalen i politiloggen mandag.

Tidlig i morges ble et rådyr påkjørt ved Storåsen på Namdalseid. Det er ikke snakk om personskader etter påkjørselen, og rådyret sprang til skogs. Viltnemnda er varslet.


Åtte personer har kjøpt ny Skoda SUV usett

Har ventet to år på ny bil

Sju seter, trekk på alle fire og automatgir med en prislapp på omkring 600.000 kroner. Da har du oppskriften på en norsk drømmebil.

 

Nyheter

På våre nettsider kan du lese om at 2016 var et godt kornår. Du kan også lese om Jostein Gulbrandsen, som er godt fornøyd med oppmerksomheten etter at læreboka hans «Modern Jazz & Fusion Guitar» kom på markedet.


Trippel triumf for Lierne

Det ble ikke akkurat noe problem for Liernes herrelag i Volleyball å spille tre kamper på en dag. Til og med serieleder NTNUI 3 ble for svake for laget fra fjellbygda.


Trønder-Avisa kan du lese om politikeren Peder Østring fra Namdalseid, som ble kastet ut av Vest-Sahara lørdag.

– Sju politimenn kom til huset der vi møtte lokale saharawier. De kom inn og konfiskerte passene våre og ba oss følge dem, sier Peder Østring til støttekomiteen for Vest-Saharas heimeside.


Hva er det som får Rita og Ståle til å sette av helga, booke seg inn på hotell og kjøre fra Lierne til Namsos?

Jo, de ville lære seg kunsten å danse swing

– Vi har tatt full pakke. Hotellhelg og tre swingkurs, sier Rita og Ståle og løper ut på gulvet. Her skal det danses.


På adressa.no finner du saken om at Trøndelag Høyre hadde sitt første fylkesårsmøte i helgen, og valgte Michael Momyr (60) som leder. Høyre er det første partiet som slår sammen fylkeslagene i Sør- og Nord-Trøndelag som følge av fylkessammenslåingen. Her kan du lese saken.


Få innsigelser mot Svaberget Industriområde

Rutinemessig kryssing av Fv 17 og eventuell konflikt med flyttelei for rein er de alvorligste anmerkningene mot det planlagte Svaberget industriområde.


Været

Her er tekstvarselet fra Yr.no for Trøndelag mandag:

Vest og sørvest stiv til sterk kuling på kysten, fra i formiddag dreining til nordvest liten kuling, først i nord, mot kvelden minkende til frisk bris. Regn og regnbyger, nedbør som snø i høyere strøk.

Det er sendt ut kulingvarsel for Rørvik - Melbu:

Søndag sørvestlig og vestlig stiv kuling, minkende natt til mandag eller mandag morgen.

Gjorde rent bord

De tre lagene fra Lierne volleyballklubb gjorde storeslem under helgas regionkamper i Inderøyhallen. Både G17, J17 og J19 vant alle sine oppgjør.

 

Suksess med revy på Toppen i Terråk

Sparket høyt og lavt etter 30 års tørke

Sist det var revy på Toppen i Terråk var for 30 år siden. La oss nå endelig håpe at det ikke blir 30 år til neste gang. For de ferske revyartistene ga oss ei kjempeforestilling med mye latter lørdag.