Rolig lørdagsnatt i Namdalen

Kun ei melding i politiloggen.
NAMDALSAVISA

RØRVIK: Politiet melder om at det har vært ei svært rolig natt i hele Nord-Trøndelag natt til søndag. I Namdalen er det bare ei melding i politiloggen.

Klokken 03.23 fikk politiet melding om en mannsperson som lå og sov i området Fossbrenna. Politipatruljen kjørte til stedet. Der var det ingen som lå og sov, men de fant en person sjanglende i området.

Patruljen fulgte med at han kom seg heim.


Ukas blomst:

Sprer musikkglede til folket

I løpet av det siste tiåret har dirigent Tor Halvard Nilsen med sin store kunnskap og engasjement vært med på å heve nivået på namdalske kor og korps. Derfor får han Ukas blomst.


Nyheter

På namdalsavisa.no kan du lese saken om at Lenskos låt «Cetus» har over dobbelt så mange avspillinger på Spotify som Åges mest populære låt «Levva livet». Du kan også lese om Spellemannsprisen, og at Stein Torleif Bjella måtte gå tomhendt heim fra Spellemann-utdelinga lørdag kveld.Trønder-Avisa gir deg saken om at en blogger advarer mot hundemat med spiker.

Du kan også lese om at det er fare for streik ved Værnes fra neste helg.


30 000 unge har betalingsanmerkninger:

Ungdom og privatøkonomi

 

Været

Her er meteorologens tekstvarsel for Trøndelag søndag:

Opp til sørøstlig frisk bris utsatte steder. Stort sett opphold. Fra i ettermiddag sørlig frisk bris. Litt regn av og til, snø over 100-300 m. Utover kvelden sørvestlig frisk bris, dreiende nordvestlig mot natta. Enkelte byger.


Ingen trodde at Ronny skulle klare å gå igjen

Ronny Hestvik Olsen (27) styrtet med paraglider og knakk ryggen i en brutal krasjlanding i Spillumsfjellet. Nå overrasker han legene med å reise seg opp fra rullestolen igjen.Kolvereid håper å kjempe om opprykk i årets fotballsesong:

– Vil fortsette framgangen

Yngve Jakobsen erstatter Tor Inge Sandnes som hovedtrener for Kolvereids fotballherrer i 2017-sesongen.