Store deler av Bindal er uten mobildekning, internett og fasttelefon

Ordfører: – Totalt avskåret fra omverdenen

Bindalinger som har vært uten forbindelse med omverdenen kjører nå rundt for å finne små steder der det finnes dekning for mobil og data.

FLYTTET TIL SVABERGET: En av de plassene det er både data og telefon er på Sinkaberg-Hansens anlegg på Svaberget. Dit har May Lene Øren flyttet med kommunens sentralbord og sammen med May Helen Lindsethmo fra NorseAqua, Arnt Brevik fra Bindalsbruket og Frode Næsvold fra Bindal Kraftlag kunne hun ønske velkommen til Bindals nye, og forhåpentligvis midlertidige, næringspark. 

NAMDALSAVISA

SVABERGET: – Dette er veldig nære at vi kan kalle det ei krise, sier rådmann Knut Toresen da han i lag med ordfører Britt Helstad kom til Sinkaberg-Hansens anlegg på Svaberget på mandag. Dit måtte de for å få kontakt med omverdenen.