E6 stengt etter vogntog-velt

NAMDALSAVISA

KOLVEREID: E6 ved Grong er stengt etter at et vogntog veltet tirsdag kveld. Sjåføren, som er en mann i 70-årene, er alvorlig skadet etter velten. Det skriver Helse Nord-Trøndelag klokken 01.20 natt til onsdag.


Vogntog veltet på E6 ved Gartland

E6 ble stengt i nesten ei time ved Gartland i Grong etter at et vogntog veltet tirsdag kveld.


Politiet informerer om at bilberging fortsatt pågår på stedet onsdag morgen, og Statens Vegvesen melder om lokal omkjøring via Skogmo.

Ved 13.00-tida onsdag er vegen fortsatt stengt, men bergingsfirmaet opplyser at E6 sannsynligvis vil åpne for trafikk i løpet av en time.


Nyheter

På våre nettsider kan du lese om at antallet anmeldelser for vold og trusler mot polititjenestemenn har steget de siste årene.

Du kan også lese om at namdalingen Anton Elvseth kan bli svensk landslagsløper.


Godt forhåndssalg av ny Volvo

Denne uka ble nye Volvo V90 Cross Country lansert i Namdalen. Allerede er 22 biler forhåndssolgt.


På T-A.no kan du lese saken om at stadig flere barn i familier med liten inntekt får gratis kjernetid eller billigere barnehage, og toppsaken på VG.no onsdag morgen er at Trump-ansatte hadde kontakt med russisk etterretning under valgkampen.


Kamara med i storsatsing på Det Norske Teatret

Amanda Flornes Kamara blir en del av ensemblet i musikalen The Book of Mormon på Det Norske Teatret til høsten.

 

Været

Her er meteorologens tekstvarsel for Trøndelag onsdag:

Sør og søraust frisk bris utsatte steder. Stort sett pent vær. I kveld tilskyende og litt regn.


Overskudd i fjor: 36,8 millioner kroner

Har 100 mill. på bok

Namsos kommune leverte for andre år på rad et historisk godt driftsresultat. Likevel varsler rådmannen fortsatt stramme tøyler.Erik Skeie og og Thomas Breistrand skifter beite

Valfarter til 3. divisjon

Ingen namdalske lag stiller i 3. divisjon kommende fotballsesong, men en rekke lokale spillere vil likevel være representert på fjerde nivå.


Stengte veger

I tillegg til at E6 er stengt ved Grong er stengt, er fylkesveg 322 på strekningen Brede - Steinkjer stengt på grunn av fare for ras. Det er omkjøring om Mediås, Vimoen og Kjenstad.

På fylkesveg 715 på strekningen Rødmyr (Nord-Trøndelag grense) - Namdalseid er vegen stengt på grunn av sprengningsarbeid i periodene: Mandag til torsdag fra 11.30 til 14.00.


Første styre i nye Trøndelag Arbeiderparti

Fire namdalinger foreslått

Anne Marit Mevassvik, Bjørn Engen, Terje Sørvik og Bente Estil er foreslått som nye styremedlemmer i nyeTrøndelag Arbeiderparti.