Ønsker Vaag som ny styreleder i Nortura

Trine Hasvang Vaag fra Snåsa er innstilt som ny styreleder i Nortura SA.

til topps Trine Hasvang Vaag kan bli ny styreleder i Nortura i april.  

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Dersom hun blir valgt Nortura sitt årsmøte i april, overtar Vaag ledertrøya etter Sveinung Svebestad som i fjor høst ga valgkomiteen beskjed om at han ønsket avløsning etter ni år som styreleder i Nortura.

Trine Hasvang Vaag driver melk- og kjøttproduksjon. Hun ble valgt inn i Nortura-styret i fjor, og har lang organisasjonserfaring fra landbrukets organisasjoner.

– Ledervervet i Nortura er trolig en av de mest krevende posisjonene i landbruket. Vi gikk bredt ut og har i løpet av prosessen vurdert både eksterne og interne kandidater. Det er en enstemmig valgkomité som står bak innstillinga og vi er svært fornøyd med at Vaag takket ja, sier leder i valgkomiteen Arne Magnus Aasen til Norturas hjemmeside.