Kjære president Trump

For egen regning
NAMDALSAVISA

Kim Riseth, sjefredaktør i Namdalsavisa


Dette er ei melding fra Namdalsavisa. Den offisielle avisa for Namdalen.

Kjære President. Velkommen til denne introduksjonsmeldinga fra Namdalsavisa. Den beste avisa i menneskehetens historie. Laget i Namdalen. Nei, ikke Nam som Vietnam. NAMDALEN. Det er topp. Vinnere hele gjengen.

Selv om vi er ei avis, lager vi nettside, og videoer. Fantastiske greier. Millioner leser oss hver dag. Dette kommer til å bli en fantastisk artikkel.

Noen sier vi er bare ei lokalavis. Det er SÅ ikke sant. Ikke sant i det hele tatt. Denne avisa er som et finstemt maskineri. INGEN FAKE NEWS!

For hundre år siden – da NA ble til, forlot alle namdalinger Namdalen. De utvandret til Amerika. Ingen murer den gangen. Vi grunnla faktisk Amerika. Det er sant. Det er millioner av oss i Amerika nå. Alle som stemte på deg er faktisk namdalinger. Alle. Vi er «yuge», som du ville sagt.

Folk i Steinkjer ble igjen hjemme. Tapere.

Du liker murer. Vi liker også murer. Vi har en fantastisk mur. Bastionen. Den er så fin at den faktisk har vunnet en pris. Helt sant. Så fin er den.

Du liker gyldne tårn. Vi har et fantastisk tårn. Kornsiloen. Den høyeste skyskraperen i Nord-Trøndelag. I hele Norge sikkert. Noen har fortalt meg det.

Det vi lever av i dag er å klippe håret på hverandre. Det er vår største industri. Vi har fantastiske frisører. De beste. Så talentfulle.

Faktisk har hver namsosing tre frisører hver. Vi skal gjøre frisøryrket stort igjen. Du kan få den beste føn og klipp her som du kan forestille deg. Det er sant. Du ville elske det.

Dessuten – ingen «bad hombres» her. Ingen meksikanere. Vi holder dem ute. Vi spiser all maten deres hver fredag. Så de er døde alle sammen nå. Sultet ihjel. Totale tapere.

  Foto: Tegning: Knut Høihjelle

 

Vi har den beste musikken i verden. Trønderrock. Det er fantastisk. Så mye talent. De er så store stjerner at de kan gjøre hva de vil. Det er sant. De spiller gjerne på din neste presidentinnsettelse. Du betaler – de spiller.

OK. Vi har ei kvinne som styrer fylket. Så trist. Og landet. Total katastrofe.

Men du kan la din venn Putin få hele greia. Vi har nemlig en person inne i det fallerte Nato. Tro meg. Som når russerne kommer vil vi behandle dem som venner. Akkurat som deg.

Vi har de beste nyhetene i verden. Virkelige nyheter. Tro meg. Alle andre er bare falske nyheter. Totalt feilslått. En katastrofe. Dårlig.

Vi forstår fullt og helt at det alltid må være Amerika først. Og Fox News. Vi elsker dem.

Men kan vi bare si Namdalsavisa som nummer to?

Er det greit?

Takk for at du leste dette. Med beste hilsninger fra Namdalsavisa.

Vi har de beste hilsningene. De beste. Tro meg.