Avisbud kjørte i grøfta på ubrøyta veg

Tidlig fredag morgen kjørte en personbil av vegen på Selnes utafor Namsos.
NAMDALSAVISA

SELNES: Sjåføren av bilen, som var ute for å levere aviser, klarte ikke høyresvingen på Selneskorsen og havnet i grøfta. Politiet opplyste først om hendelsen på Twitter klokka 05.31 fredag morgen. Det var en person i bilen da utforkjøringa skjedde.

– Det var en del snø på vegen og personbilen kjørte ut i en høyrekurve og havnet i grøfta, sier operasjonsleder Rune Reinsborg i Trøndelag politidistrikt til NA.

Avisbudet var på veg mot fylkesveg 17 da uhellet skjedde.

Sjåføren ble sjekket av helsepersonell på stedet og framsto som uskadd, ifølge politiet.

Politiet opplyser klokka 06.10 fredag morgen at det foretas bilberging på stedet.

Sterk vind på kysten

Det blåser stiv kuling på Rørvik fredag morgen. Det melder Yr.no. Midt på dagen i dag vil det bli noe roligere (liten kuling), før det vil blåse opp til stiv kuling igjen på kvelden. Været på Namdalskysten er vekslende, og man kan i løpet av dagen forvente seg både glimt av sol og nedbør i form av snø.

I Namsos er vindstyrken en helt annen, i form av en lett bris. Her vil det bli snø i hele dag.

Det fineste, men desidert kaldeste været, finner man i Indre Namdal. Her blir det sol store deler av dagen, med temperaturer ned mot femten minus fra morgenen av. Midt på dagen vil det bli noe mildere med minus sju i Røyrvik og minus fem i Nordli.

Været i Grong vil heller ikke bli så aller verst. Temperaturen vil ligge på rundt minus to grader på formiddagen, og sola vil titte fram med jevne mellomrom.

Nyheter

I dagens NA kan du lese at Drømmebakeriet i Lierne må halvere administrasjonen. – Det hjelper ikke å ha den beste fabrikken og de beste folkene, når du ikke får fotfeste i markedet, sier John Helge Inderdal i dagens utgave av Namdalsavisa.

Les også at Leka er kommunen i Nord-Trøndelag med størst befolkningsvekst, og at Thomas Westgård fra vekstkommunen ikke depper etter 77.plass i Ski-VM i Lahti.