Ikke fornøyd på Kvitfjell

Stian Saugestad kjørte inn til en 38.plass under fredagens utforrenn i verdenscupen på Kvitfjell.
NAMDALSAVISA

KVITFJELL: For i strålende solskinn i det første av to utforrenn under verdenscuphelga på Kvitfjell hadde Stian Saugestad startnummer 50. Under torsdagens gjennomkjøring kjørte han inn til en 26.plass, noe som hadde holdt til å få europacup-poeng hvis det hadde vært et offisielt renn.


Han klarte ikke å kjøre like bra i dag for i mål var han 1,68 sekunder bak slovenske Bostjan Kline som hadde ei vinnertid på 1,29.20. Saugestad sin tid var 1,30.88.

Beste nordmann ble Kjetil Jansrud på tredjeplass. Han var 0,20 bak Kline. På andreplass kom østerriske Matthias Mayer. Han var ett hundredel foran Jansrud.


Namsosingen var ikke helt fornøyd etter rennet.

  • Såklart er jeg ikke helt fornøyd med dette. Jeg gjør noen feil undervegs som jeg ikke er helt fornøyd med. Tross dette er det moro med verdenscup, og jeg er klar for å gi alt i morgendagens utforrenn og søndagens super-g, avsluttet han.