Trafikantene slippes løs i november 2019 – kan være nedbetalt i 2032

Byggestart for veg til 1,6 milliarder kroner

Onsdag tok Statens vegvesen det første spadetaket på et av de største vegprosjektene i regi av Nord-Trøndelag fylkeskommune.

ANLEGGSSTART: Prosjektleder i Statens vegvesen Jo Bernt Brønstad tok det symbolske spadestikket da utbygginga av fylkesveg 17/720 Dyrstad-Sprova-Malm startet onsdag 1. mars. Bak fra venstre: Stortingsrepresentant André Skjelstad (V), ordfører i Steinkjer Bjørn Arild Gram, ordfører i Verran Anders Lindstrøm, fylkesråd Tomas Iver Hallem og utbyggingssjef i Statens vegvesen regon midt, Ove Nesje. 

NAMDALSAVISA

ASPHAUGEN: – Det har vært noen småstein undervegs, men nå er vi endelig i gang, oppsummerte stortingsrepresentant André Skjelstad (V) da det første symbolske spadestikket ble tatt på fylkesveg 17/720 prosjektet Dyrstad-Sprova-Malm.