Solid vekst i NTS-gruppen i 2016

Driftsresultatet økte med 60 prosent

NTS-gruppen kan juble over voldsom vekst i 2016.

GODT FORNØYD – Resultatforbedringen skyldes i hovedsak økt forretningsomfang og lønnsomhet i Norsk Fisketransport AS og KB Dykk AS, samt gevinster ved salg av fartøyer, sier administrerende direktør Harry Bøe i NTS ASA. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Omsetninga i 2016 passerte en halv milliard kroner, noe som resulterte i et driftsresultat på 119,2 millioner kroner, hele 60 prosent opp fra året før. Resultat før skatt endte på 94,4 millioner kroner, også det en betydelig forbedring fra 2015 (43,7 millioner kroner).

– Resultatforbedringen skyldes i hovedsak økt forretningsomfang og lønnsomhet i Norsk Fisketransport AS og KB Dykk AS, samt gevinster ved salg av fartøyer, sier administrerende direktør Harry Bøe i NTS ASA i en pressemelding.

Selskapet økte omsetninga med hele 27,6 prosent i fjor.

NTS ASA hadde ved utgangen av 2016 en bokført egenkapital på 438,9 millioner kroner.

I løpet av året økte konsernet sin egenkapitalandel fra 21,4 til 25,7 prosent.