Stor frustrasjon i Namdalen etter lekkasjer fra Nasjonal Transportplan

– Regjeringa leverer ikke!

– Dagens regjering har ikke levert noe som helst når det gjelder infrastruktur i Namdalen. Det er svært skuffende, sier Namsskogan-ordfører Stian Brekkvassmo.

KRITISK: Namsskogan-ordfører Stian Brekkvassmo er medlem i samferdselsutvalget i Region Namdal, og både som direkte berørt ordfører og som namdaling er han svært kritisk til at det kan synes som om regjeringa i sitt forslag til Nasjonal Transportplan ikke vil presentere ett eneste infrastrukturtiltak som berører Namdalen. Brekkvassmo viser til at samtlige kommuner i Namdalen stiller seg bak kravet om ei helhetlig utbedring av E6 mellom Grong og grensa til Nordland. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Sammen med Overhalla-ordfører Per Olav Tyldum og Vikna-ordfører Amund Hellesø utgjør Brekkvassmo samferdselsutvalget i Region Namdal.