Skal samle inn 300.000 kroner til Festplassen

Drar i gang spleiselag

7. juli skal den nye Festplassen i Namsos stå ferdig. Nå frir prosjektgruppa til folket for å samle inn de siste 300.000 kronene.

Innsamling: Marte Jensen og Jørn Opdahl i prosjektgruppa for den nye Festplassen har fått 20.000 kroner fra Ruth M. Tronvik og Namsos Lions Club. Nå håper de flere er villige til å bidra for å få inn hele pengebeløpet de trenger. 

Det er på tide at det kommer noe annet her enn kun asfalt.

Ruth M. Tronvik, president i Namsos Lions Club
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Den nye Festplassen i Namsos har et budsjett på 2,4 millioner kroner. Namsos kommune har spyttet inn 1,5 millioner kroner, fylket bidrar med 600.000. De resterende 300.000 kronene håper prosjektleder Marte Jensen at befolkninga i Namsos – og folk som bor utafor – kan bidra med.