Gleder seg til å hilse på kinopublikummet i Namsos

Gikk «all in» i rollen som Karenina

Tirsdag kommer Gørild Mauseth og ektemannen Tommaso Mottola til Namsos kino for å vise filmen «Karenina & I».

Krevende rolle: Da Gørhild Mauseth ble spurt om å spille Anna Karenina på russisk i Russland bestemte hun og ektemannen Tommaso seg for å lage en film om den utrolige reisa for å komme tettere på karakteren. Nå kommer de til Namsos for å vise «Karenina & I» tirsdag. 

Vi var hos Tolstojs familie og hans gods, men vi fikk også møte mange vanlige russere.

GØRILD MAUSETH
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Etter at Gørild Mauseth spilte Anna Karenina på Riksteatrets suksessforestilling i 2012, fikk hun kort tid etterpå en forespørsel om å gjenta rollen. Men denne gangen i Russland, på russisk – et språk hun ikke kunne.