På guidet tur gjennom sitt barndoms rike

På lesertur med NA og Namsosjarlen fikk Ingun Knutstad for første gang guidet tur gjennom sitt barndomsrike.

Deltakerne: Fra venstre: Thor Aage Nesser, guide Geir Svendsen, Svein Sivertsen, Bjørg Sivertsen, bussjåfør Gunnar Arne Disington, Kjellrun Heggem, Laila Bergum, Toralf Eide, Solveig Laugen, Arvid Bergum, Ann Nesser, Finn Sinkaberg, Bjørn Bogen, Aud Bogen, Evy Sinkaberg, Mariann Nilsen, Torild Gjenstenlie, Olav Inge Nilsen, Ingun Knutstad, Bjørg Andreasen, Jarl Andreassen, Solfrid Skistad, Tore Prestvik, Anne Marie Laugen, Brit Helen Følstad, Trond Holger Laugen, Knut Erik Følstad og Peder Polle. 

Det kan nok ikke bli mer perfekt.

Jarl Andreassen
NAMDALSAVISA

Siden hun flyttet til Namsos for 44 år siden har Knutstad vært «hjemme» på Vestvågøy nesten hvert eneste år. Barndomshjemmet på Knutstad, et kvarters biltur fra Vikingemuseet på Borg, er i dag familiens feriested.