Lærere søker seg tilbake på skolebenken

– Det handler om å kunne levere varene

Gro Olden Jørgensen og Stian Myrvik er to av i alt 27 lærere i Namsos som søker om muligheten til å videreutdanne seg. – Det er alltid godt å lære nye ting, mener de.

Vil lære mer: Stian Myrvik og Gro Olden Jørgensen ønsker å sette seg tilbake på skolebenken for å videreutdanne seg. Krav fra utdanningsdirektoratet gjør at lærere på barneskolen og ungdomsskolen skal ha henholdsvis 30 og 60 studiepoeng i faget de underviser i.FOTO: BJØRN TORE NESS 

Det var jo en tilvenningssak å sitte på skolebenken igjen.

Stian Myrvik
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Innen åtte år skal lærere både på barneskolen og på ungdomsskolen ha henholdsvis 30 og 60 studiepoeng i faget de underviser i. Det er lagt ned nasjonale føringer på at fagene matematikk og naturfag prioriteres økonomisk fra staten