Tankbil kjørte av vegen

Les NAs morgenrapport for å finne ut hva som har skjedd mens du sov.
NAMDALSAVISA

RØRVIK: Klokken 08.00 fikk politiet ei melding om at en tankbil med myse hadde kjørt utom vegen på fylkesveg 17 ved Lia. Det er ikke snakk om personskader etter uhellet lørdag morgen, men ett vegfelt er stengt. Hendelsen skjedde omtrent tre kilometer nord for Foldereid.

Veitrafikksentralen melder klokka 10.18 at trafikken nå går som normalt.

Ellers melder politiet om at det har vært ei rolig natt i Namdalen. Det er kun ei melding i loggen natt til lørdag, og den er fra Snåsa sentrum.

Der ble det utført en trafikkontroll fra klokken 22.10 til 23.10. 16 førere ble kontrollert, og det ble utstedt en mangellapp på grunn av teknisk tilstand på kjøretøy.


Ap-representant i Nærøy krever umiddelbare grep

Slår alarm om fattige

Mildrid Finnehaug (Ap) utfordrer ordføreren fordi Nærøy er i toppen når det gjelder barnefattigdom. Steinar Aspli (Sp) lover å ta grep umiddelbart.

 

Nyheter

På våre nettsider kan du lese om Aurora (15) som ville vise mamma og pappa at familieøkonomi ikke var så vanskelig, og ble første deltaker i sesong tre av «Teenage Boss».

Du kan også lese NA-dokumentaren «Fra vest til øst i ny storkommune».


Mener politikerne må ta affære før krykkjene begynner å reire

– Sliter voldsomt på byggene

Harald Holand mener det må tas affære for å vinne kampen mot krykkjene. – De skylder på at de er for seine hvert år, sier han.


På Trønder-Avisa kan du se video av hvordan Statens vegvesen og vedlikeholdsentreprenørene måler veggrepet med en såkalt friksjonsmåler, og du kan lese om at politiet måtte bruke spark for å komme seg til fritidsbolig etter uvedkommende hadde brutt seg inn.

Været

Her er meteorologens tekstvarsel for Trøndelag lørdag:

Dreining til sørøst bris, frisk bris utsatte steder. Først på dagen enkelte byger i Namdalen, ellers opphold og til dels pent vær. I kveld tilskyende.

Søndag blir ikke været fullt så pent. Her er meteorologens tekstvarsel for resten av helga:

Sørvest opp i stiv kuling på kysten. Regn, snø over 200-500 m. Søndag ettermiddag minking til vestlig frisk bris, om kvelden dreiende sørlig. Regnbyger, snøbyger over 200-400 m, stort sett oppholdsvær sør for Trondheimsfjorden, om kvelden stort sett oppholdsvær i hele området.

Jonas Lian Hansen er fornøyd med sine første to måneder i Namsos IL fotball

I rute med prosjekt «sterkt A-lag»

Etter to måneder som daglig leder og trener har Jonas Lian Hansen satt sitt preg på Namsos IL fotball. Lørdag skal klubbens juniorer og seniorer til Trondheim for å måle krefter med Rosenborgs gutter 16– og juniorlag.

 

Årlig verkstedopphold

I forbindelse med årlig verkstedopphold for MF Olav Duun vil MF Vågan trafikkere sambandet Hofles-Geisnes-Lund i perioden fra søndag 12.03.17 klokken 20.00 til og med fredag 17. mars. Dette vil føre til noe redusert kapasitet, og farlig lastetransport henstilles til å kjøre via Grong i denne perioden.


Fra urbant byliv til stjernetitting og banjospilling i fjæresteinene på Otterøya

For knappe to år siden gjorde Timo Silvola fra Barren Womb otterøying av seg. Det gjenspeiles på bandets kommende plateutgivelse.Mellom 300 og 400 ville møte næringslivet

Mangfoldige Flatanger

Næringsmessa i Flatanger fredag ble akkurat det utstillingsvinduet og den møteplassen Flatanger næringsforum hadde ønsket seg.