Utsolgte hus og strålende kritikker for Åge Aleksandersen og Gunnar Pedersen

– Det finnes verre jobber enn dette

Gunnar Pedersen har vært Åge Aleksandersens faste gitarist gjennom 36 år, og de to er fortsatt like gode venner.

Akustisk aften Gunnar Pedersen gleder seg til å spille sammen med Åge Aleksandersen i Namsos kulturhus fredag. – Jeg tror det blir artig, for det er alltid bra å spille her, sier Pedersen. Her fra konserten duoen holdt i NTE Arena for drøye fire år siden.  Foto: Bjørn Tore Ness

For å kunne ha det vi har i dag er det nødvendig å ikke gå oppå hverandre hele tida.

GUNNAR PEDERSEN
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Fredag kommer Åge Aleksandersen, Gunnar Pedersen og nyervervelsen Kjell Magne Robak på cello til Namsos for å spille en for lengst utsolgt akustisk konsert i kulturhuset. Turneen er godt i gang, og Gunnar Pedersen er storfornøyd hittil.