Byr på brudemarsj og ingefær

Ingvild Blæsterdalen Trio holder torsdag konsert på Kulturhuset i Namsos.

TIL NAMSOS Ingvild Blæsterdalen og ektemann Einar Olav Larsen serverer musikk fra debutplata «Stayer» i Namsos torsdag.  Foto: PRESSEFOTO

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Folkemusikk-trioen er for tida på plateslipp-turne og stikker innom byens kulturhus, der de skal opptre foran publikum i Kulturkafeen.

Ingvild Blæsterdalen Trios debutplate «Stayer» ble sluppet 12. februar. Ingvild, som er fra Røros, begynte å komponere egen musikk allerede sju år gammel og skriver i dag all musikk for trioen.

Via studier ved Norges Musikkhøgskole og Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, førte kjærligheten og musikken henne til Verdal – hvor hun nå er bosatt med familie og jobber som felelærer.

Ingvild har deltatt i en rekke prosjekter, og spiller i tillegg til sin egen trio i bandet Sjuende far i huset. I trioen har hun selskap av ektemannen Einar Olav Larsen (tangenter og fele) og Sivert Skavlan (cello og klarinett).

På dagens konsert loves det et bredt spekter musikk – alt fra brudemarsjen hun gikk inn til i sitt eget bryllup til en god dose ingefær med gode venner.