Klart for tidenes første Ullvaren Rhythm & Blues Weekend

Blues-helter fra 90-tallet tilbake i sadelen

Både Tiger City Jukes og Horny Haugums hadde sin storhetstid på 90-tallet. I helga rir de igjen, når Ullvaren byr på bluesmaraton i Namsos.

OPP AV GJØRMA Tiger City Jukes, med namsosing Knut Eide i front, turnerer igjen etter en liten pause og eksperimentering under annet bandnavn. Lørdag byr tigrene på grumsete og hardtsvingende blues – i det som blir avrundinga på ei heftig helg fylt av blå toner på Ullvaren kafe i Namsos. FOTO: Morten Andersen  Foto: Morten Andersen

Oversatt til trøndersk blir det vel noe sånt som «grumsåt myrvatn».

KNUT EIDE, vokalist og gitarist i Tiger City Jukes
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Stemninga var i taket da Tiger City Jukes for første gang på mange år hadde konsert i Namsos i mars i fjor. Så imponert ble Arild Frydenlund på Ullvaren kafe og Håvard Hansen i Laviken Rock & Rusleclub at de ett år senere inviterer til en todagers festival i bluesens navn.