Leka-ordfører og Leka-rådmann på Stortinget

Klar beskjed om framtida

Leka-ordfører Per Helge Johansen og rådmann Solveig Slyngstad fikk ikke det utbyttet de hadde forventet da de møtte kommunalkomiteens leder Helge A. Njåstad på Stortinget onsdag formiddag.

MØTTES: Regjeringa endrer ikke sitt standpunkt når det gjelder kommunesammenslåing i Ytre Namdal. Det var konklusjonen etter møtet på Stortinget onsdag mellom leder Helge A. Njåstad i kommunalkomiteen (til venstre), politisk rådgiver Oda T. Gipling, Leka-rådmann Solveig Slyngstad og Leka-ordfører Per Helge Johansen.  Foto: Stortingets pressetjeneste

Høyre, Frp og Venstre vil ikke endre vårt forslag om kommunestrukturen i Ytre Namdal.

HELGE A. NJÅSTAD
NAMDALSAVISA

OSLO: – Mitt klare budskap var at de må se positivt på de mulighetene som vil by seg i den nye storkommunen i Ytre Namdal. Det må tenkes to tanker samtidig. Høyre, Frp og Venstre vil ikke endre vårt forslag om kommunestrukturen i Ytre Namdal, sier Helge A. Njåstad.