Blir kommunikasjonssjef i nye Trøndelag

Narve Nordmelan (51) er i dag kommunikasjonssjef i Nord-Trøndelag fylkeskommune. Fra 1. januar 2018 blir han sjef i Trøndelag fylkeskommune.

Ny sjef Narve Nordmelan blir kommunikasjonssjef for nye Trøndelag fylkeskommune fra 1. januar 2018. 

NAMDALSAVISA

STEINKJER: Det bekrefter Nordmelan overfor NA torsdag kveld.

– Fra 1. januar 2018 blir jeg seksjonsleder for kommunikasjon i nye Trøndelag fylkeskommune, sier han.

I dag har Nord-Trøndelag fylkeskommune 4,5 årsverk innenfor faggruppen kommunikasjon. Omtrent det samme som i sørfylket.

– Ingen ansatte skal miste jobben på grunn av sammenslåing. Det står i intensjonsavtalen politikerne vedtok, sier han.

– Spennende jobb

Det betyr at 51-åringen, som begynte i Nord-Trøndelag fylkeskommune i 2011, skal lede en faggruppe som skal ha hovedkontor i Steinkjer, men også ha folk i Trondheim.

– Hvordan ser du på jobben?

– Det blir en veldig spennende jobb, der det blir spennende å være med å bygge en ny region. Et nytt Trøndelag, sier han.

– Hvordan ser arbeidsoppgavene ut i første omgang?

– Faglig blir det travelt i tida framover. Noe av det vi jobber med er å lage en ny grafisk profil for fylkeskommunen, nye websider – og med 32 videregående skoler som også skal ha nye websider, blir det mye å gjøre, forteller Nordmelan.

– Men det blir kjempeartig å være med på å lage nye ting fra «skratch», legger han til.

Skal utvikle den nye regionen

Nordmelan ser på den nye utfordringa med positive øyne, og sier at den nye regionene skal være samfunnsutvikler og bidra til ny utvikling i Trøndelag. Både i by og ute i distriktene.

Nå skal altså kommunikasjonsavdelingene i nord og sør samles.

– Vi har jo jobbet tett lenge og kjenner de i sør godt fra før. Vi har samarbeidet på prosjekt som Trøndelagsmøtet som er et stort arrangement. Så det går nok veldig bra, forteller Narve Nordmelan.