Kulthelter fra 90-tallet gjør comeback

Kritikerrost svensk drama og nostalgisk 90-tallsaction preger den kommende kinouka.

Lengsel Alt Rikard i «Kjempen» drømmer om er å få komme tilbake til mora sin, som han ble tatt fra som liten.  Foto: Pressefoto

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Det blir ganske sikkert en rørende opplevelse for dem som skal se ukas første premierefilm «Kjempen». Den svenske filmen handler om Rikard (Christian Andrén), en kortvokst mann med autisme og en medfødt misdannelse.

Det eneste som betyr noe for den prøvede mannen er spillet petanque, bestekameraten og mora. Nå drømmer han om å vinne det nordiske mesterskapet i petanque, sånn at han kan vende tilbake til mora – som han ble tatt fra da han ble født. Nå må Rikard trosse sin skrøpelige fysikk og fordømmende omgivelser for å oppnå sin store drøm om å vende tilbake.

90-tallsmoro Kultheltene i 90-tallsfenomenet «Power Rangers» er tilbake i en ny og påkostet spillefilm.  Foto: Pressefoto

 

90-tallsheltene i «Power Rangers» er klare i en splitter ny spillefilm, så det blir en solid dose superheltnostalgi på kino den kommende uka.

I filmen møter vi fem ungdommer som må utrette utrolige ting når de oppdager at heimbyen deres – og for øvrig hele verden – er truet av romvesener. For å kunne redde planeten må de trosse sine personlige problemer og slå seg sammen til «Power Rangers» før det er for sent.

Det blir også mulighet til å se den populære «Skjønnheten og Udyret» og bli med «Karsten og Petra – Ut på tur» ei uke til i Namsos.

På Kolvereid kan publikum glede seg til å se «Skjønnheten og Udyret søndag, mens Bygdekinoen tar med seg samme film samt «Karsten og Petra – Ut på tur» til Terråk mandag.