To hunder påkjørt ved Flått

To hunder ble påkjørt på fv 17 ved Flått i Høylandet klokka 01.19 natt til torsdag. Den ene døde, mens den andre løp videre.
NAMDALSAVISA

Etter sammenstøtet slo politiet fast at den ene hunden var død, mens folk på stedet prøvde å komme i kontakt med eieren. Da eieren ble funnet, fant politiet også den andre hunden, som hadde løpt hjem for egen maskin.

Det er ukjent hvor mye skader hunden eventuelt har. Det opplyser politiet på Twitter.

I natt ble det avholdt en trafikkontroll i Grong, i tidsrommet 00.05 til 00.40. Kontrollens fokus var promille. Fem førere ble kontrollert, og ingen overtredelser ble funnet, melder politiet.

Statens vegvesen melder om redusert framkommelighet på E6 ved Sefrivatnet, like nord for Majavatn. Her er ett felt stengt på grunn av stanset kjøretøy.

Det blåser på kysten. Og ifølge Yr.no er det kuling enkelte steder på kysten mellom Rørvik og Løding. Ellers vil det bli en overskyet dag i Namdalen, med temperaturer rundt null grader i ytre og midtre deler, og noe kaldere i indre strøk av Namdalen.

Her er Meteorologisk institutts tekstvarsel for Trøndelag:

Vestlig stiv kuling utsatte steder, torsdag morgen dreiende nordvest og om formiddagen minking til liten kuling, om kvelden vestlig frisk bris. Snøbyger eller sluddbyger, om kvelden avtagende bygeaktivitet.

I dagens NA kan du lese at nye ruskontrakter i Overhalla kommune har gitt mange en ny start.

Les også at samferdselsstrategien for nye Trøndelag er lagt fram. Her vil det prioriteres godstransport i nye vegprosjekt.


Fra slovakisk toppfotball til 4. divisjonsspill i Namos

Andrej er NIL fotballs redningsmann

Han har tidligere spilt fotball på toppnivå i heimlandet Slovakia. Kommende sesong skal Andrej Novák vokte buret for Namsos i 4. divisjon.Leka-ordfører og Leka-rådmann på Stortinget

«Det er makta som rår og ikke fornuften»

Leka-ordfører Per Helge Johansen og rådmann Solveig Slyngstad fikk ikke det utbyttet de hadde forventet da de møtte kommunalkomiteens leder Helge A. Njåstad på Stortinget onsdag formiddag.Vil bygge amfi midt i Namsos sentrum

– Vi har ikke noe imot planene for Festplassen, men den blir for liten.