Kuling og regn på kysten

Fra klokka 10 i dag vil det blåse opp til kuling på Namdalskysten. Her er alt du trenger å vite om været, nyheter og trafikken i Namdalen fredag morgen.
NAMDALSAVISA

– Det har vært en rolig natt i Namdalen. Politiet avholdt en trafikkontroll fra etter midnatt, der ni førere ble kontrollert. Ingen bemerkninger hos de kontrollerte, sier operasjonsleder Ole Tuset i Trøndelag politidistrikt til NA fredag morgen.

Statens vegvesen har ingen meldinger fra Namdalen på sin nettside, og trafikken vil foreløpig gå som normalt.

Vått og vindfullt på kysten

Det er sendt ut kulingvarsel på kysten mellom Rørvik og Støtt. Vinden er ventet å øke fra klokka 10 og utover i dag, skriver Yr.no. I tillegg til en del vind, vil det og så regne en del på Namdalskysten, og temperaturene vil ligge på rundt fem grader.

I Namsos vill det også bli nedbør i form av regn og muligens sluddbyger, med en temperatur på rundt to grader midt på dagen. I Indre Namdal vil temperaturen ligge på under null, og det ventes snøbyger.

Her er Meteorologisk institutts tekstvarsel for Trøndelag i dag:

Sørlig frisk bris. Stort sett oppholdsvær. I formiddag økende til sørvest opp i sterk kuling på kysten, i ettermiddag dreiende vestlig. Snø, først i sør. Fra i ettermiddag regn i lavlandet, først i ytre strøk. I kveld vestlig stiv kuling. Regnbyger, sluddbyger eller snøbyger i indre og høyereliggende strøk.

7.500 høns inn i fjøset

I dagens NA kan du blant annet lese dette:

Ellen Opdal og Trond Ahlin kan trygt sies å være overhallamestere i omstilling. Nå har de lagt om gårdsdrifta for tredje gang, og denne uka flytter 7.500 høns inn i fjøset.

Helse Nord-Trøndelag har gått fra å slite med turnuslegerekruttering – til å være blant de beste i klassen.

Rederier, vareeiere, transportører og politikere var samlet på første dag av konferansen Blå mat – grønn logistikk.


Metal-festivalen Totsåsrock med artistslipp

Heftig satsing i utmarken

Siste helga i juli er det klart for den første utgaven av Totsåsrock, og det blir mange godbiter for tungrockfansen.Hyttelandsbyen i Skorovatn ett skritt nærmere

Spaden i jorda til våren

Så fort snøen er borte starter arbeidene med den nye hyttelandsbyen. Dermed kan første hytte stå klar i 2018.Det blir trolig Fugl Føniks som skal pryde kirkebakken på Rørvik i framtida

Fuglen flyr med ni mill. mer

Viknapolitikerne inviteres nå til å øke ramma for ny Rørvik kirke med ni millioner kroner. Vedtas dette 6. april, kan det bli offisiell åpning av Fugl Føniks i desember 2018.