Hva har du gått glipp av mens du sov?

Det har vært ei rolig natt i Namdalen.
NAMDALSAVISA

RØRVIK: Det har vært rolig for politiet i Namdalen de siste nettene. Også natt til onsdag er det ingen meldinger i politiloggen.

Nyheter

På våre nettsider kan du lese om Håvard (13) som krevde hastemøte med ordføreren. Du kan også lese om at rollebesetninga til andre del av Namsen-trilogien, «Offeret», er satt.


Oppfordrer det kreative miljøet i Namsos til å samles

– Toget går nå – vær med

– Det er greit å være etterpåklok; men man starta litt for tidlig, så ble krana skrudd igjen. Nå er den åpen – og Namsos må gjøre seg spillbar!


Trønder-Avisa skriver om at banksjef Jon Håvard Solum har reist fra presentasjon til presentasjon til nye investorer de siste ukene, og reist 60 millioner kroner til Grong Sparebank.

– Vi holdt på å gå tom for lån, sier banksjefen til T-A.

Først ga han tilbudet til de 20 største egenkapitalbeviseierne i banken i dag. I tillegg snakket har han fått med 25 nye investorerer, og alle tegnet seg for minst én million kroner.

– Dette gjør at banken kan vokse videre. Vi har tatt i mot veldig mange kunder de siste månedene og har vært nødt til å si nei til litt for mange gode saker rett og slett fordi vi sto i fare for å selge ut, sier han til avisa.

Her kan du lese saken.


Rollebesetninga til andre del av Namsen-trilogien, «Offeret», er satt

Millionsatsing for å få publikum til Seem arena

To nyutdanna skuespillere spiller hovedrollene i andre del av Namsen-trilogien, «Offeret» – som har en prislapp på 1,4 millioner kroner.

 

På Trønder-Avisa kan du også lese om at namdalskvinnen som kjørte i grøfta med 2,84 i promille er dømt til å sone 23 dager i fengsel.


Statens vegvesen lover å ordne opp

Lundeplassen oversvømt

Flere ganger har Åge Aar fra Foldereid prøvd å få Statens vegvesen i tale for å få drenert lundeplassen hans. Men årene har gått uten at noe er gjort. Før nå.


Været

Her er meteorologens tekstvarsel for Trøndelag onsdag:

Økning til nord og nordøst liten kuling på kysten, i formiddag minkende til bris. Snøbyger, minkende bygeaktivitet utover dagen. I kveld søraust bris, frisk bris utsatte steder. Oppholdsvær.


«Nye Rørvik» tar imot Steinkjer til cup-kvalifiseringskamp på heimebane

– Frykter ikke å bli overkjørt

Per Ivar Fornes håper heimepublikummet kjenner sin besøkelsestid når «nye Rørvik» skal til pers mot Steinkjer på heimebane onsdag.Revystyret fra YNVS klare for NM

Med kostymene på, og uten særlig store forventninger dro revystyret fra YNVS på fylkesmesse i Levanger forrige uke. Heim kom de med to sølvmedaljer og en gullbillett til NM.